Vătămarea și protecția cuplării rezistenței

Cuplarea

rezistance are loc în principal în corpul de împământare, lângă fluxul puternic al conductei. Datorită curentului mare de defecțiune, sute până la mii de amperi de curent intră în pământ prin corpul de împământare, formând un câmp electric puternic în jurul corpului de împământare, ceea ce poate determina arcul arcului prin conductă, deteriorează stratul de izolare anti -ncoroziune și defalcarea echipamentelor de protecție izolatoare și de protecție catodică.-

in Sistem de alimentare la sol Rural Two One, electrod de împământare este canalul curentului de lucru. Când conducta este aproape de electrodul de împământare, țeava metalică în sine are o conductivitate bună, ceea ce oferă un canal de rezistență scăzută pentru curentul său de lucru, ceea ce va face ca peretele de țeavă să se ardă mult timp și va amenința serios siguranța conductei.

Când presiunea înaltă acționează asupra părții defecte a acoperirii conductelor, se va forma arcul. Când curentul ajunge la o cantitate suficientă și continuă să curgă mult timp, acesta va determina topirea conductei. Dacă distanța dintre dispozitivul de împământare și conducta de oțel este foarte mică, poate duce direct la descompunerea arcului, ceea ce este echivalent cu curentul ridicat de curent și acoperirea conductei de oțel care limitează punctul de transfer. Acțiunea ARC este concentrată într -o zonă mică, crescând riscul de topire. Preveniți impactul dăunător al fulgerului și curentului de defecțiune asupra conductei, astfel încât să protejeze siguranța conductei și a corpului uman. Aceste măsuri includ conectarea bateriei de împământare în serie între electrodul de împământare a conductei și linia de transmisie, baterie de împământare, Lightning Arrester, Diode Protector sau Bateria polarizată în serie pe ambele părți ale flanșei de izolație. Caracteristica lor comună este că acesteanu afectează protecția catodică a conductelor.

shandong Linyi Bosi Kevortive Materials Co., Ltd. este o întreprindere înaltătech specializată în producerea de anoduri flexibile MMO, polimeri conductoare flexibile Anod și Anod acoperit cu titan, oferind în principal tehnologie de protecție catodică, proiectare inginerie, instalare și servicii tehnice. Tel: 0539 3712117, 15588026668.

Anterior: Repararea acoperirii anticorozive...

Următor →: Măsurarea potențială a conduct...