Protecția catodică pentru tunelul căii ferate DC

accordarea echipamentelor afectate de curentul fără stăpân, schimbarea maximă a anodului maxim admisă a tunelului de metrou sau a unuinou tramvai special este de 0,1 V în orașele mari, iar partea de alimentare unică sau întregul tunel în valoarea limită a tensiunii DROp este 0,1 v. Următoarele condiții trebuie îndeplinite pentru pereți din beton sau pereți din oțel sau fontă sau structuri compozite din beton și din oțel:

Conexiunile electrice continue ar trebui să fie conștiente de fiecare parte a tunelului sau a componentei structurale Pe întreaga lungime a tunelului;

Izolația electrică bună ar trebui să fie conștientă de urmărirea propagării și a structurii tunelului;

Izolația electrică ar trebui să fie conștientă de tunel, toate echipamentele metalice din afară Tunelul în sine și calea ferată.

primele două cerințe sunt în principal pentru a asigura o cădere de tensiune de 0,1V în tunel și pentru a limita cantitatea de scurgere de curent în sol. A treia cerință este de a preveni scurgerea curentului direct la dispozitive externe. Nu există reglementări speciale pentru izolarea electrică a solului în tuneluri. Testele pe echipamentele existente și în construcție arată că sarcina de scurgere a tunelului poate fi redusă economic prin utilizarea stratului izolant.

in pentru a reduce curentul rătăcit, echipamentele externenu trebuie să aibă contact electric cu structura de pistă sau tunel. În tunel ar trebui să existe țeavă de plastic și cablu cu teacă de conductă de plastic. Toate liniile de alimentare cu energie electrică trebuie să fie izolate electric la intrarea în tunel. Îmbinările izolate trebuie instalate pe conducte din afara tunelului. Curentul din rețeaua publică trebuie alimentat printr -un transformator de izolare. Estenecesar să instalați o articulație izolatoare Shangjiazhuang pe conducta sau cablul protejat de metal.

shandong Linyi Bosi Kevortive Materials Co., Ltd. este o întreprindere ridicată, specializată în producerea de anoduri MMO flexibile, polimer conductiv Anod flexibil și anod acoperit cu titan, oferind în principal tehnologie de protecție catodică, proiectare inginerie, instalare și servicii tehnice. Tel: 0539 3712117, 15588026668.-

Anterior: Proces de dezvoltare a protecție...

Următor →: Măsuri de anticoroziune pentru v...